Argentona

Salvador Casas: 'Estem demanant un pacte de poble'

  • Ràdio Argentona
  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Casas (PSC) ha definit així el contingut de la moció contra la violència masclista presentada al darrer ple.

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha explicat àmpliament la moció que el seu partit va presentar al darrer ple referent a la violència masclista. Casas ha volgut deixar clar que la moció planteja "un pacte de poble" i que no té res a veure amb el Pla d'Igualtat vigent actualment a Argentona. El regidor socialista ha detallat que l'objectiu és fer un pas endavant i que la ciutadania es faci seu aquest pacte de poble, treballar de baix a dalt. Casas ha afirmat que la lluita contra la violència masclista "no ha de quedar en un acte simbòlic el 25 de novembre" sinó que ha de durar tot l'any. El cap de llista del PSC ha explicat que durant el ple es va mostrar sorprès per l'actitud de l'actual regidor d'Igualtat, Àngel Puig, ja que, fins i tot, els va demanar retirar la moció abans de començar la sessió.

D'altra banda, Casas ha tornat a demanar que s'estudiï la possibilitat de denunciar la Generalitat pels diners que va deixar d'aportar a Argentona per les escoles bressol, de la mateixa manera que ha criticat la lentitud per a licitar l'explotació de les mateixes escoles bressol. Segons Salvador Casas "ja anem tard". 

El regidor socialista, que no ha confirmat encara si es presentarà a les pròximes eleccions municipals, ha criticat els llaços grocs i les pintades al carrer com també que encara no s'hagin retirat alguns cartells de propaganda electoral. També ha estat dur amb aquells que han col·locat cartells als arbres grapant-los als troncs.

Per últim, el regidor del PSC, Salvador Casas, ha explicat la votació del seu partit en els pressupostos d’aquest any -Susana López va votar a favor i Vador Casas es va abstenir-. El regidor socialista ha detallat que l’aplicació de la nova valoració dels llocs de treball ha estat la clau per ajudar a aprovar el pressupost tot i que creuen que s'hauria d'haver invertit més en espai públic, tal com havien acordat amb la CUP, ERC i ICV mentre els socialistes estaven al govern.