Argentona

Salvador Casas: "El jutge ens ha donat la raó"

  • Ràdio Argentona
  • Actualitzat:
  • Creat:

El portaveu i regidor del PSC, Salvador Casas, ha informat que l'Ajuntament ha guanyat el litigi contra l'exgerent de la Companyia d'Aigües, Pius Sans, en què es tractava l'apropiació indeguda de fons de l'empresa municipal.

Casas ha afirmat que Sans va "reconèixer tots els elements" i per tant es va arribar a un acord. Finalment, el jutge l'ha condemnat a poc més de 5 mesos de presó i "al rescabalament de tot el que havia sostret" mentre era gerent de la Companyia, una quantitat que, segons Casas, ascendeix al voltant de 35.000€. Ara, a més, el consistori intentarà reobrir el cas en el qual la Companyia d'Aigües va ser condemnada a indemnitzar Pius Sans per acomiadament improcedent.

A banda del judici de la Companyia d'aigües, Salvador Casas ha estat crític amb Tots per Argentona per haver-se adjudicat el mèrit de convertir el Carrer Gran en zona per a vianants i ha dit que va ser una "feina fàcil" gràcies al pla Zapatero. Casas també ha afirmat que en un projecte tan important com el de Can Doro-Cal Guardià s'ha de ser molt curós però ha avisat el govern que ara tenen la pilota sobre la seva teulada i "no es poden adormir".

Al ple, Tots per Argentona va presentar una moció relativa a la sequera on van manifestar que al municipi es perd el 30% de l’aigua i Casas avui ho ha corroborat. Ha explicat que es deu al mal estat de les instal·lacions i a la manca d’inversió i, per aquesta raó, ha demanat que al pressupost de l’any vinent hi hagi una partida d’inversió en espai públic.

Fitxers adjunts: